Pod

Între doi oameni care au avut, cândva, o gravă dispută rămâne întotdeauna un pod mișcător. Dacă viteza de înaintare diferă, sau dacă numai unul pășește înspre o eventuală reîntâlnire, podul se poate prăbuși. Iremediabil. Până și-n rezolvarea unei dispute ori pentru o împăcare e necesar echilibrul. Pe lângă delicatețe, atenție, sinceritate și cumpătare.

Se spune că dragostea vindecă toate rănile, reface toate drumurile, repară toate podurile. N-aș zice. Azi sunt convinsă că există unele poduri care ‘merită’ a rămâne suspendate în timp, fără trecători.

Anunțuri

17 gânduri despre „Pod

  1. Din pacate, sau din fericire sunt cazuri cand sunt de preferat suspendarile. Discutiile lungi, inutile, care dupa ani de zile sunt readuse in actualitate ori de cate ori se prinde o ocazie, te fac din om neom. Da, sunt de acord cu tine: poduri suspendate!

    Apreciază

  2. Iubirea poate remedia, poate vindeca, poate orice cu o singura conditie…SA EXISTE! Daca nu face toate acestea…inseamna ca nu a existat niciodata si intr-un final acest fapt s-a descoperit. Dureros dar adevarat.

    Apreciază

  3. Iubirea vindecă orice doar dacă este biunivocă, altfel vorbim doar despre cuvinte și poduri suspendate, despre trecători pe poteci sau poduri care, în final, nu duc nicăieri. Și atunci, într-adevăr trebuie să lăsăm acel pod-legătură fără trecători pe el, precum un gând sosit de niciunde, mergând spre nicăieri.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s